Keisarinnat puristi täydet pisteet

Lappeenranta – Manse PP 0-2

Manse PP vahvisti asemaansa naisten superpesiksen kärkinelikossa keskiviikkona, kun se kaatoi Pesä-Ysit Lappeenrannassa. Vierasjoukkue Keisarinnat voitti ”Vanhiksella” numeroin 2-0 (3-1, 4-2).

Ensimmäisen jakson Manse PP hoiti nimiinsä Jatta Vuorisen, jokerina pelanneen Mari Mantsisen ja Nina Taipaleen kotiutuksilla.

Toinen jakso ratkesi heti ensimmäisessä vuorossa, kun jokeri Camilla Kirsilä löi läpi 1+1 juoksun arvoisesti, ja toi päälle vielä tuplajuoksun Ida Lähteen lyömänä. Keisarinnojen jakson neljännen juoksun lyömisestä vastasi Leena Ojanen.

Kirsilän lisäksi myös Henna Peltokangas toi ottelussa Manse PP:lle kaksi juoksua, yhden kummallakin jaksolla.

”Tärkeät pinnat täältä kaukaa. Se oli vähän ihmeellinen peli, pitää ihan nauhalta katsoa, mitä siinä tapahtui. Sisäpeli nyt oli tarpeeksi hyvää ja ulkopeli on ollut tähän päiväänkin asti tarpeeksi hyvää. Se sietää tuollaisia pieniä virheitäkin, joita kentällä tänään tehtiin”, Manse PP:n ykköspalkittu Jatta Vuorinen tuumasi lehdistötilaisuudessa.

Vuorinen onnistui kärkilyönneissään 83-prosenttisesti (5/6).

”Jostain syystä oli vaikea syttyä peliin, oliko syynä sitten keli, pitkä matka vai mikä. Piti sitten huutamalla tuomareille ja muuten saada itseään pelituntumaan”, Vuorinen irvaili itselleen.

Lappeenrannassa oli ottelun aikana tuulinen ja sateinen sää, eikä lämpötila kivunnut hirveän paljon yli +10 asteen.

”Iso voitto ja aika ehjä peli meiltä. Oltiin hyviä varsinkin jaksojen alut, eikä vastustaja ollut missään vaiheessa lähelläkään voittoa”, Manse PP:n pelinjohtaja Jarkko Pokela summasi.

”Sisällä vapailla lyötiin pinnoja varmaan enemmän kuin koko kaudella yhteensä. Myös kaarella oltiin hyviä. Ne ovat sisäpelissä myönteisiä asioita jo syksyäkin silmälläpitäen. Ulkona tuli erilaisia räpylävirheitä, mutta ehkä ne kuuluvat peliin, kun oli raaka myötätuuli, vesisade ja aika kylmä”, Pokela jatkoi.

Keisarinnat jatkaa naisten superpesistä vieraskentällä sunnuntaina, jolloin matkakohteena on Vihti.