Kausikortit

Kausikortit ovat myynnissä Mansen lippukaupassa osoitteessa https://kauppa.mansepp.fi/. Kausikortilla varmistat paikkasi korttityypin mukaisesti Manse PP:n kotiotteluissa. Yleisörajoitusten voimassaollessa paikat varataan aina ensin kausikorttilaisille ja sen jälkeen loput paikat vapautetaan julkiseen myyntiin. Superkausikortti on voimassa myös playoff-otteluissa, muut kausikortit runkosarjan otteluissa.

Esteettömyys: Kaupissa on otteluissa inva-WC ja inva-pysäköintipaikat on osoitettu lähimmille paikoille huoltorakennuksen eteen.

PesisApp: PesisApp:n tuotteilla (kortit, passit, liput ja koodit) ei ole etuosto-oikeutta pääsylippuihin, eikä pääsyä loppuunmyytyyn otteluun. PesisApp:n tuotteiden käyttäjät päästetään sisään otteluun vasta ottelun alkamisaikaan saapumisjärjestyksessä, mikäli ottelu ei ole loppuunmyyty.

Saapuminen Kauppiin:

Saapumisohjeet Kauppiin täällä.

Voimassa olevista kokoontumisrajoituksista johtuen sekä sujuvan ja turvallisen sisääntulon varmistamiseksi suosittelemme ostamaan lipun etukäteen lippukaupasta https://kauppa.mansepp.fi/.