Saapuminen ottelutapahtumaan

Turvatarkastus ja kielletyt esineet

Mansen ottelutapahtumissa tehdään sisääntulon yhteydessä kevyt turvatarkastus. Varaathan siis aikaa stadionille saapumiseen. Kiellettyjen tuotavien esineiden joukossa ovat mm. isokokoiset sateenvarjot (kassiin menevät ok), yli puolen litran juomapullot sekä avatut pullot ja mm. pesäpallomailat ja -pallot. Vältäthän muutenkin ylimääräisen tavaran tuomista alueelle.

Valitettavasta kaupungin ohjeiden mukaisesti lemmikkieläimet eivät ole tervetulleita stadionille.

Lipunmyynti stadionilla

Suosittelemme lipun ostamista ennakkoon, jotta sisääntulo stadionille menee sujuvasti. Lipunmyyntipisteet sijaitsevat sisääntulokäytävän molemmilla puolilla.

Sisäänkäynti

Voit tulla sisään mistä vain stadionin sisäänkäyntilinjalta. Kaikilla linjoilla luetaan kausikortteja sekä yksittäislippuja.

 

 

Manse PP:n ottelutapahtumiin pääset kätevästi bussilla tai ratikalla. Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse liikennöi Kaupin alueelle ratikkalinjalla 1 sekä useilla bussilinjoilla. Sinua parhaiten palvelevat linjat löydät Nyssen reittioppaasta (reittiopas.tampere.fi), josta näet myös lähimmät pysäkit sekä bussit ja ratikat, reaaliajassa.

Katso reitit, aikataulut, liput ja matkaohjeet Nyssen verkkosivuilta www.nysse.fi.

Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse liikennöi Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Vesilahdessa ja Ylöjärvellä. Nysse-liput ovat voimassa myös Valkeakosken Nysse-liikenteessä, jossa on käytössä Nyssen lippujärjestelmä.

Kaupunkipyörä

Tapahtumaan pääset myös kaupunkipyörällä eli Sale-pyörällä, sillä ottelupaikalla on tapahtuman ajan myös kaupunkipyöräasema. Kaikki kaupunkipyöräasemat näet Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksessa ja Nyssen reittioppaassa. Lue lisää kaupunkipyöristä täältä: nysse.fi/kaupunkipyorat

Skoottiparkki sijaitsee samassa, kuin kaupunkipyörien parkki.

Näin saavut tapahtumaan autolla

  1. Stadionin parkkialueella pysäköinnin hinta 5 euroa. Maksu saapuessa lähimaksulla.
  2. Finnpark P-Kauppi palvelee pesiskansaa 24/7 osoitteessa Kuntokatu 9. P-Kaupissa on 22kpl latauspaikkoja sähköautoille. Tarkemmat tiedot www-sivuilta https://moovy.fi/kohteet/p-kauppi-tampere/info
  3. P-Tays. Tays Keskussairaalan pysäköintihalli, Kuntokatu 2. Tays Keskussairaalan pysäköintihalliin mahtuu 400 autoa.

Alueella sakotetaan ahkerasti etenkin Mansen pelien, joten emme suosittele pysäköintiä pysäköintialueiden ulkopuolelle.