Mansen kumppaniksi

Harvoinpa sitä tulee ajateltua kuinka moneen asiaan yrityksen markkinoinnin johtohenkilö vaikuttaakaan painaessaan OK – nappia urheilun yhteistyösopimusta hyväksyessä. Urheilukenttä on muuttunut ja muuttumassa perinteisistä talkooseuroista johonkin sekoitukseen, jossa talkoolaiset ja urheilun/liikunnan ammattilaiset kohtaavat.

Urheilun olemus ei ole kuitenkaan muuttunut mihinkään. Se luo yhteisöllisyyttä, kuulumista ja tunteita. Puheenaiheita ruokapöytään ja viihdettä sekä merkityksellisyyttä arkipäiviin. Urheilussa syntyy sankaritarinoita ja idoleita, jotka innostavat nuoria liikunnalliseen elämäntapaan. Urheilun kautta syntyy unelmia.

Yhteistyökumppanille tämä luo ympäristön, jossa kumppanista muodostuvat mielikuvat yhdistyvät urheilun ja liikunnan positiivisuuteen. Hyvin rakennettu yhteistyökumppanuus muuttuu imagon lisäksi yhtiön kasvaneeksi tuloksi sekä yrityksen hyvinvointiin vaikuttavaksi tekijäksi. Pesäpallo on yksi tämän hetken trendikkäistä lajeista ja hyvässä nousukiidossa Tampereella ja Pirkanmaalla. Manse PP on pesäpalloyhteisön persoonallisin seura, joka innovoi uusia tapoja toimia niin sosiaalisessa mediassa kuin urheiluympäristössäkin. Yhteistyölle ja yhteisöllisyydelle arvonsa rakentava uutta luova seura on arvokas yhteistyökumppani.

Tampereen merkitys Suomen kansallispelille on kasvava ja Superpesiksen myötä yhteistyökumppanit saavat valtakunnallisen vaikutuskanavan. Pirkanmaalla Manse PP on johtoseura, joka tekee tiivistä yhteistyötä kasvattajaseurojen kanssa Hämeenlinnasta Hämeenkyröön ja Ruovedelle asti. Molempiin suuntiin toimivat kommunikaation kautta tavoitetaan seurat ja niiden yhteisöt tehokkaasti koko maakunnassa. Kesän yleisötapahtumista Manse PP:n kotiottelut ovat villeintä ja viihdyttävintä. Jos et muista enää niitä aikoja, kun yleisö oli hurmoksessa ja huutelut kimpoilivat yleisön ja pelaajien välillä – tule Kauppiin.

Yhteistyökumppanuus kasvattaa myyntiä, luo yrityksen hyvinvointia ja toimii ainutlaatuisena yhteiskuntavastuun välineenä. Tervetuloa mukaan.

Eero Katajamäki
0442841015
eero.katajamaki@mansepp.fi

    Nimi (pakollinen)

    Yritys

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viesti