Ennakko: Karstat on karistettu Keisareiden koneesta

Manse PP:n miesten superpesiskesä etenee toiseen näytökseen, kun perjantai-iltana odottaa iltapuhde Seinäjoella. Keisarit avasivat kauden viikko sitten nihkoisesti, mutta voitolla. Perjantain matsin Kotipizza -ennakossa joukkueen lukkari Juha Puhtimäki kuitenkin lupaa, että karstat on nyt otettu koneesta pois.

Alku Porissa oli hakemista. Viime kaudelta tuttu ilmiö toistui ja lopulta vastustaja herätti meidät pelaamaan. Ensimmäisen jakson loppupuolelta alkaen pelattiin jo kuitenkin sitä peliä, mitä tällä hetkellä pitääkin. (Juha Puhtimäki)

JymyJusseja ”Putte” luonnehtii nuoreksi ja yllätysvalmiiksi joukkueeksi. Valmistelevat työt pitää tehdä huolella tähänkin otteluun. Käytännössä valmistautumismateriaalia on kuitenkin vain yhden pelin verran sillä JymyJussit ovat Mansen tavoin pelanneet vasta yhden ottelun. Kauden avauksessaan JymyJussit kärsivät 2-0 (5-1, 1-0) tappion Saarikentällä Vimpelin Vedolle. Seinäjokelaisten ainoan juoksun löi lyöjäjokeriksi joukkueeseen tullut Markus Hallasuo, joka Keisareidenkin on hyvä pitää kurissa.

Kertaalleen Manse ja JymyJussit ovat tänä keväänä jo kohdanneet. Joukkueet olivat vastakkain Halli-SM -lopputurnauksen välierävaiheessa. Tuolloin Manse oli parempi joukkue 2-0 (3-0, 3-1) voitolla. Viime kaudella puolestaan Manse vei molemmat keskinäiset kohtaamiset nimiinsä puhtailla 2-0 voitoilla.

Koko Kotipizza -otteluennakon voit katsoa tästä. Myös Manse Radion kausiennakko on edelleen ajankohtainen. Uusimmassa jaksossa pelaajavieraana kesää 2022 ennakkoi Keisareiden kapteeni Tuomas Jussila. Manse Radioon tästä.

JymyJussit – Manse PP
20.5.2022 klo 18:00
Vendo Areena, Seinäjoki
Ottelu katsottavissa Ruutu+ -palvelusta

Artikkelin kuva: Juuso Koro