”Jaden” maila puhuu Mansen puolesta jatkossakin

Manse PP teki ison jatkosopimuksen, kun Jatta Vuorinen edustaa Keisarinnoja myös tulevalla kaudella.

Menneenä kesänä ”Jade” keräsi joukkueesta muhkeimman saldon sekä kotiutus- että kärkilyöntitilastoissa. Runkosarjan 22 ottelussa saldot olivat 94 kärkilyöntiä , 1+22 lyötyä juoksua sekä 12 tuotua. Pudotuspelien kolmessa ottelussa tuloksena oli kaksi lyötyä ja kaksi tuotua juoksua sekä 17 kärkilyöntiä.

Lisäksi Vuorinen oli mukana kauden  kahdessa arvo-ottelussa, sekä Itä-Lännessä että Liitto-Lehdistössä.

”Kyllähän viime kauden jälkeen ja jo vähän sen aikanakin ajattelin, että jos pystyisi lopettelemaan, kun alkaa olemaan joukkueen vanhinkin. Kauden jälkeen jäi kuitenkin vähän hampaankoloon pudotuspelien takia ja muutenkin aina kun on pois pesäpallon parista, alkaa nälkä tulla. Sitä tyhjää aukkoa on vaikea täyttää, joten loppujen lopuksi tämä oli kuitenkin helppo päätös”, Vuorinen kertoi jatkosopimuksen taustoista.

”Porukkaa on tietysti ollut jo ikävä, kun tässä on jonkin aikaa ollut pois kuvioista. Mukava on taas päästä tekemään hommia tiimin mukana!”

Kolmekymppinen Vuorinen on pelannut urallaan kaikkiaan 265 ottelua superpesistä, joista viimeiset neljä kautta Mansessa. Tampereen lisäksi Ylöjärven Pallon kasvatti on edustanut pääsarjatasolla Turkua, Raumaa ja Ylihärmää.

Vuoriselle olisi ollut nytkin ottajia myös muissa superpesisjoukkueissa, mutta Keisarinnat veti lopulta pisimmän korren.

”Kun neuvottelin muiden joukkueiden kanssa, en nähnyt, että Manse PP yhtään heikompi olisi. Täällä Tampereella kuitenkin on hyvät puitteet ja kaikki toimii”, hän näkee.

Jo ennen ”Jaden” jatkopaperia  Manse PP:n kannattajia on hemmoteltu hienoilla sopimusuutisilla. Tämä ei ole jäänyt huomaamatta Vuoriseltakaan.

”Kun on seurannut syksyn pöhinää Manse PP:ssä, kyllä se todella hyvältä vaikuttaa, sekä valmennus- että pelaajapuolelle on tullut vähän uusia makuja ja vähän kokemustakin. Jos se olisi viimeinen silaus, joka viime syksynä vähän puuttui niistä loppupeleistä”, hän pohtii.

”Haiskahtaisi ehkä vähän mitalilta, jos kaikki menee kohdilleen.”

Henkilökohtaisesti Vuorinen ei aseta itselleen sen täsmällisempiä tavoitteita, vaan toivoo ennen kaikkea ehjää kautta ilman loukkaantumisia, minkä myötä myös oma panos joukkueelle voisi olla paras mahdollinen.

Pelinjohtaja Jarkko Pokela on luonnollisesti tyytyväinen, että Vuorinen täydentää Keisarinnojen palapeliä tulevallakin kaudella.

”Jatta on tärkeä palanen sekä sisä- että ulkopeliin. Ulkona hän on takasen tappina ehkä Suomen paras ja vaihdoissakin hyvä välipelaaja. Sisällä Jade on hyvä ensimmäisen pinnan lyöjä, joka pystyy monipuolisuudellaan jatkamaan, säilyttämään ja pelaamaan peliä vaihdoissa eteenpäin”, Pokela summaa.

 

Jatta Vuorisen pelaajakortti (Pesiksen maailma)