Kaupin pelit saadaan käyntiin perjantaina – PTT Mansen turvallisuuskumppaniksi

Kesän odotetuin viikonloppu on edessä, kun vihdoin pitkän vieraspelikiertueen jälkeen Kaupin stadion pääsee isännöimään otteluita. Edessä on todellinen superviikonloppu, kun pelejä on perjantaista sunnuntaihin.

Perjantaina pelit käynnistyvät miesten huippuottelulla, kun Mansea vastaan saapuu Joensuun Maila. Lauantaina on vuorossa naisten klassikkopeli Kirittäriä vastaan. Viikonloppu huipentuu sunnuntain miesten kohtaamiseen IPV:tä vastaan.

Otteluinfot

Tarkemmat otteluinfot löydät täältä. 

Otteluliput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa sekä ennakkomyyntipisteissä. Lippu kannattaa hankkia etukäteen, koska portilta lipun hintaan lisätään 3 euron palvelumaksu. Kulttuuriseteleillä lipun hankkiminen onnistuu Ticketmasterin lippukaupoista sekä portilta. Lisätietoja lipuista löytyy täältä.

Suosittelemme saapumaan ottelutapahtumaan julkisilla liikennevälineillä. Kaupin ympäristössä on parkkipaikkoja rajoitetusti tarjolla. Ratikkalinja numero 1 tuo lähimmäksi stadionia, pysäkki löytyy Taysin sairaalalta. Tarkemmat tiedot parkista löytyy täältä.

Portit aukeavat tunti ennen ottelun alkua.

Pirkanmaan Tulkkaus- ja Turvallisuuspalvelu huolehtii Mansen järjestyksenvalvonnasta

Tulevalla kaudella Mansen ottelutapahtumien turvallisuudesta vastaa Pirkanmaan Tulkkaus- ja Turvallisuuspalvelut. Otteluiden turvallisuuspäällikkönä toimii yrityksen toimitusjohtaja Oscar Shemari.

Pirkanmaan Tulkkaus- ja Turvallisuuspalvelut tarjoaa järjestyksen­valvonnan ja turvallisuus­palveluiden lisäksi sananmukaisesti myös tulkkaus- ja käännöspalveluita. Yrityksellä on Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat AA –sertifikaatti, joka myönnetään hyvän luottoluokituksen (AA) omaavalle yritykselle. Käy tutustumassa yrityksen tarkemmin osoitteessa www.pirkanmaan-tt.com.

Shemari odottaa alkavaa superviikonloppua innolla: ”Asiakaspalvelu on se mitä kaikille työntekijöilleni painotan. Se asenne auttaa meitä myös ehkäisemään ennalta mahdollisia ongelmia.”

”Minulle on todella tärkeä asia, että ottelutapahtuma on turvallinen katsojille, ja teen kaikkeni tämän eteen.”