Manse avasi pudotuspelit voittoisasti

Manse PP ja Kempeleen Kiri aloittivat pudotuspeliurakkansa perjantaina Kaupissa. Ottelun kulku oli emäntien hallussa läpi pelin, vaikkei se pystynyt aivan parasta osaamistaan esittämään. Ottelu päättyi kuitenkin lopulta kotijoukkueen 2-0 voittoon. Näin sarja on katkolla Manselle heti maanantaina Kempeleessä.

Ensimmäinen jakso oli läpikotaisin yksi nahkeimmista jaksoista Manselta. Kotijoukkue onnistui saamaan vain 6 kotiutuspaikkaa aikaiseksi koko jaksolla, joka on kauden pienin lukema. Kempeleen vastaava lukema oli kahdeksan. Manse kuitenkin käytti paikkansa vieraita paremmin. Virpi Hukan ja Elina Väreen lyönneillä Manse teki jakson ainoat pinnat toisen vuoroparin aloittavalla ja ne riittivät tällä kertaa jaksovoittoon.

Toinen jakso oli kotijoukkueelta jo hieman pirteämpää esiintymistä, vaikka ilakoinniksi ottelu ei vieläkään mennyt. Kempele siirtyi jakson alkuun vapaataival-juoksun avulla 0-1 johtoon. Juoksun toi Manselaisille tuttu nimi, Senni Korhonen. Tämän jälkeen Manse sai kuitenkin jälleen otetta itselleen ja meni viimein kolmannessa vuorossa ohi tekemällä 3 juoksua. Kempele kavensi tilanteen vielä 4-2:een neljännessä vuoroparissa, mutta se ei vieraille riittänyt. Manse voitti näin ollen koko ottelun 2-0.

Ottelusarja jatkuu maanantaina Kempeleessä. Puolivälierät pelataan tänä vuonna poikkeuksellisesti paras kolmesta -systeemillä. Ottelusarja on täten jo heti toisessa pelissä katkolla Manselle. Tarvittaessa sarjan kolmas ottelu pelataan keskiviikkona Kaupissa.