Manse PP ja Pihlajalinna jatkavat yhteistyötään

Tamperelainen pesäpalloseura Manse PP ja Pihlajalinna ovat solmineet yhteistyön jatkosopimuksen kausille 2023-2024. Pirkka Savilahti Manse PP:stä iloitsee yhteistyön jatkumisesta, koska yhteistyö Pihlajalinnan kanssa on tärkeä osa Manse PP:n toimintaa.

Pihlajalinnan yhteistyö on tärkeä osa meidän huippu-urheilustrategiaa. Nopea ja luotettava palvelu loukkaantumisen sattuessa sekä tuki kuntoutumisvaiheessa ovat meille avainasemassa. Pihlajalinna tuntee meidän tarpeet seurana ja olemme iloisia, että yhteistyö jatkuu myös tulevina vuosina.
– Pirkka Savilahti, Manse PP

Pihlajalinnan Urheiluklinikan vastuuhenkilö ja fysioterapeutti Vesa Linna kertoo myös olevansa iloinen yhteistyön jatkumisesta.

On hienoa saada jatkaa Manse PP:n terveydenhuollon kumppanina. Urheilussa menestyksen taustalla on aina iso määrä työtä ja hyvä valmennus. Terveys on kivijalka, johon menestys perustuu.
– Vesa Linna, Pihlajalinna

Pihlajalinnan Urheiluklinikka tuo jatkossakin markkinoiden parhaan ja sujuvimman terveyden palveluvalikoiman Manse PP:lle. Tampereella Pihlajalinna Koskiklinikan rinnalle on tullut Pihlajalinna Kelloportti, joka on tuki- ja liikuntaelinongelmiin erikoistunut lääkärikeskus-sairaala. Kovaa harjoitellessa ja kilpaillessa myös sattuu välillä, niin vammojen hoidon pitää olla ensiluokkaista. Tällöin Kelloportin tapaturmapäivystys palvelee ja sinne voi tulla niin pelaaja kuin fanikin aina aukioloaikoina.
– Vesa Linna, Pihlajalinna