Markus Wirzenius jatkaa pelinjohdossa – ”Olen viihtynyt seurassa!”

Manse PP ja Markus Wirzenius ovat tehneet jatkosopimuksen. Wirzenius jatkaa Manse PP:n naisten Superpesiksen pelinjohtajana myös kaudella 2021.

Wirzeniuksen taival Tampereella on alkanut vahvasti, runkosarjan 11 pelistä on kasaan kertynyt 10 voittoa. Manse PP:llä on kasassa vahva joukkue ja Wirzeniuksen panos on näkynyt suorittamisessa. Manse PP aikoo myös tulevaisuudessa taistella naisten kirkkaimmista mitaleista ja uudet sopimukset ovatkin oiva osoitus siitä. Tämä vaikutti myös Markuksen päätöksen tekemiseen.

Kuva: Juuso Koro

”Tosi vahva joukkue on valmistumassa myös ensi kaudelle ja se oli myös yksi tekijä omaan jatkoonkin. Täällä menestystä halutaan vuodesta toiseen naisten puolella ja se on iso tekijä itelle, minkä takia täällä haluaa jatkaa.” tiivisti Markus sopimuksen synnyn tekemistä.

Päätös oli Markukselle lopulta helppo ja pitkään uuden sopimuksen allekirjoittamista ei tarvinnut pohtia.

”Sanotaan, että tunnissa tuli päätös. Ei sitä hirveesti miettiny, hyvin oon viihtynyt täällä seurassa ja joukkueen mukana ja naisten superpesis on ollut tosi mielenkiintoinen sarja tutustua uutena. Kiva lähtee jatkamaan! Sanotaan, että eka vuosi on aina raskas, että paljon on opeteltavaa sekä pelistä että, paikkakunnasta ja käytänteistä. Toivottavasti toinen vuosi on vähän helpompi, ettei tarvi ihan niin paljon uutta oppia.”

Manse PP on aloittanut kautensa vahvasti ja tasoa ei ole kunnolla vielä mitattu alkukauden Tahko otteluiden jälkeen. Wirzenius odottaakin jo innolla kovia otteluita runkosarjan loppupuolelta ja pudotuspelejä.

”Tosi innoissaan odotan loppukautta, ei olla vielä päästy näyttämään parasta ja kaipuu maksimin mittaamiseen joukkueen kanssa. Se on sitä urheilua parhaimmillaa että viime hetkillä pitää vielä punnertaa. Nyt ollaan aika lailla johtoasemassa saatu mennä jaksosta ja pelistä toiseen. Ei oo tarvinnu tehdä sellasia nousuja ja voittaa kovia suorituksia. Sitä vielä kaipaan että yksilöt nousee voittamaan yksittäisiä tilanteita ja sit päästää juhlimaa ja nauttimaan.”

Kuva: Juuso Koro

Ensi vuoteen on vielä pitkä matka, mutta Wirzeniuksella on jo selvät sävelet, missä hän haluaa seuran olevan vielä parempi tulevaisuudessa.

”Vaatimustaso on korkea päivästä toiseen. Arki on laadukasta, urheilijoilla on hyvä olla täällä. Urheilijat pystyy nauttimaan pelaamisesta ja se vaatii sen että puitteet on kunnossa ja arki on laadukasta. Sitä on toki tänäkin vuonna tehty, mutta vielä pystytään parantamaan.”

Myös seurajohdossa Markus Wirzeniuksen työ on huomattu ja Manse PP Edustus ry:n puheenjohtaja Matti Helimokin hehkui tyytyväisyyttään, kun sopimukseen päästiin jo hyvissä ajoin.

”Olemme todella tyytyväisiä Markuksen panokseen. Hän on toiminnallaan osoittanut ammattimaisuutta kentällä, hyvää henkilöjohtamista sekä ennen kaikkea kykyä sitoutua, kehittää ja ymmärtää seurayhteisöä sekä sen strategiaa. Sopimuksella saamme työrauhan syksyn tärkeisiin peleihin ja erinomaisen jatkumon tulevalle kaudelle, jolloin tavoittelemme taas kirkkaimpia mitaleja.” tiivisti Helimo seurajohdon ajatuksia Wirzeniuksen jatkosopimuksen tiimoilta.

Manse PP jatkosopimustilanne 29.7.2020
Anna Ala-Kauhaluoma 2021
Aurora Frantsila 2021
Virpi Hukka 2021
Ida Lähde 2021

Markus Wirzenius 2021

Manse PP:n naisten superpesis-joukkueen seuraava esiintyminen on lauantaina Mynämäellä. Kaupissa voi Markuksen ja keisarinnat nähdä seuraavan kerran tositoimissa keskiviikkona 5.8.