Kausi alkaa maanantaina 9.5 klo 18.30-20.30
17.5 lähtien treenit jatkuvat tiistai ja torstai illat klo 18.30 – 20.30.
Tauko 4.- 29.7.22

Lady-Pesiksen kotipesä on Kalkun hiekkakenttä (käynti Pitkänniemenkadulta). Perille tuovat bussit nro 7 ja 15.

Lady-Pesis on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille naisille. Meillä ei ole yläikärajaa!  Lady-Pesis on kuntoliikuntaa eli mukava tapa huolehtia kunnosta kesällä yhdessä harjoitellen pesäpalloa. Kunto nousee huomaamatta ja kohisten! Lady-Pesis on ohjattua laadukasta toimintaa 2 x viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Hyväksi todettu tiistai-ilta on vasta-alkaville pääasiassa. Tällöin tempo on rauhallisempi ja keskitymme tekniikkaan, heittoihin, lyönteihin ja kiinniottoihin.

Torstai-illat ovat jo hieman kokemusta omaaville ja etenemme nopeammalla tempolla. Ohjaaja pitää huolen siitä, että harjoitukset ovat aina monipuoliset, tehokkaat eikä hampaita kiristellä! Kauden aikana pyrimme pelaamaan muita Ladypesis joukkueita vastaan harjoituspelejä.  Näistä annetaan lisää informaatiota kauden edetessä.

Lady-Pesis ei vaadi aiempaa osaamista, omia varusteita (varusteet tulee seuran puolesta), iloinen asenne ja innostus riittää. Treeneissä harjoitellaan eri pesistaitoja ja pelaamista harrastepesisäännöin. Mikäli ohjaaja sairastuu, tai treenikertaa joudutaan siirtämään niin seura ei hanki sijaista, niin harjoituskerta peruuntuu. Ohjaaja ilmoittaa korvaavan kerran. Ellei tämä onnistu, niin harjoituskerta on omatoiminen tai peruuntuu. Tässä tapauksessa seura ei ole korvausvelvollinen. Tampereen kaupunki vastaa kentän kunnossapidosta. Huono sää tai kentän kunto eivät ole järjestäjän vastuulla eikä niistä makseta korvauksia osallistujille. Ladypesiksessä ei ole kokeilukertaa tai mahdollisuutta kokeilla kerta- ja tai käteismaksua vastaan. Ennen ensimmäisiä treenejä Ladyn tulee ilmoittautua Keisarikaupassa ja hankkia harrastepesispassi* osoitteessa Suomisport.fi.

Tervetuloa mukaan kivan harrastuksen pariin!
Lisätiedot: kirsi.seppala.niemi(at)gmail.com

*) Harrastepesispassi on pakollinen kausimaksun lisäksi. Harrastepassin voi lunastaa 1.4 lähtien. Valitse Manse PP Edustus ry. Lisätiedot ja passin hankit: pesis.fi/passit (Manse PP Edustus). Harrastepassin voi lunastaa 1.4. alkaen. Valitse seuraksi Manse PP Edustus.

Harrastepassi on käytössä harrastepelaajilla seuraavissa harrastetoiminnassa:
• Ladypesistreenit, harjoitusottelut, sarjaottelut ja turnaukset


[us_gallery ids=”12477,12476,12475″ columns=”3″]