Timo Mäkelä Manse PP Edustus ry:n puheenjohtajaksi

Manse PP edustus ry:n lokakuussa pidetyssä vuosikokouksessa puheenjohtaja Pirkka Savilahti ilmoitti halustaan jättää puheenjohtajan tehtävät ajankäytöllisistä syistä. Uudeksi hallituksen jäseneksi ja puheenjohtajaksi valittiin Timo Mäkelä 1.1.2023 alkaen. Savilahti jatkaa hallituksen jäsenenä.

Timolla on pitkä kokemus seuratyöstä, seurajohtamisesta ja liikunta- sekä urheilujärjestöjen luottamustehtävistä niin alueellisella kuin valtakunnallisella tasolla. Viimeksi hän on toiminut Pesäpalloliiton liittojohtokunnan jäsenenä ja liiton toisena varapuheenjohtaja.

”Kun syksyllä minulta kysyttiin, että kiinnostaako Manse PP Edustus ry:n johtokunnan jäsenyys ja myös puheenjohtajuus, mietin asiaa pari päivää ja päätin suostua haasteeseen. Jo aiemmin tekemäni päätös luopua Pesäpalloliiton liittojohtokunnan tehtävistä mahdollistaa sen myös ajankäytön kannalta. Vastuu ja vaatimustaso on kova, seura on Superpesiksen johtavia seuroja naisissa ja miehissä ja tavoite on pysyä jatkossakin huipulla.”
– Timo Mäkelä
”Mansessa on tehty hyvää työtä. Johtokunnassa jatkavat ammattitaitoiset henkilöt, pesiksen kiinnostus Tampereella ja Pirkanmaalla  nousee edelleen ja alueella on merkittävää junioritoimintaa. Tampereen kaupunki on panostanut ja panostaa edelleen loistavasti pesiksen olosuhteisiin, seuralla on hyvät yhteistyökumppanit, hyvä henkilöstö ja hyvä vapaaehtoisten verkosto. Aloitan innolla Manse PP Edustus ry:n puheenjohtajana.”
– Timo Mäkelä